LarsUlriksen.com

Studio & Atelier

Mitt studio og atelier er som en kreativ liten republikk hvor man stort sett kan gjøre som man vil! Her er alle ideer gode inntil det motsatte er bevist og det er høyt under taket. Det er her jeg slipper ut kreativiteten, skaper, prøver, feiler og får tilfredstilt behovet for å utrykke meg.

Lykken er å ha en plass hvor man kan jobbe med både smått og stort, spenne et lerret på 2×5 eller bygge sett og rekvisitter uten bekymring for at det blir litt støv og malingsflekker her og der. Den kreative republikken er også hjemmebane og utgangspunkt foto-prosjektene mine og alt som skjer bak kamera. Kort oppsummert er det her du finner info om “mitt kreative” og det som er relatert til det.

Mer info, bilder og info rundt foto-prosjektene min kommer snart =)

© Lars Ulriksen

ER DU GUTT/MANN MELLOM 25 OG 50 HAR DU MULIGHET TIL Å BLI EN DEL AV PROSJEKTENE MINE I 2022

Jeg er alltid på jakt etter modeller til mine egne foto prosjekt og shoots. Du trenger ikke ha modell erfaring, men du må være trygg på deg selv, usjenert og komfortabel med å stå foran et kamera og bli tatt bilder av. Jeg jobber med alt fra editorials til portrett, boudoir/nudes og erotica. Man er selvsagt ikke nødt til å passe i alle sjangere! Til prosjektene søker jeg mannlige modeller, 25 – 50-ish med normal eller god fysikk.

Facebook

@LarsUlriksenCom

Instagram

@LarsUlriksenCom

Twitter

@LarsUlriksenCom

YouTube

@LarsUlriksenCom

Pinterest

@LarsUlriksenCom