LarsUlriksen.com

Vil du være modell i bildene mine og en del av prosjektene i 2022?

Jeg er alltid på jakt etter modeller til mine egne foto prosjekt og shoots. Du trenger ikke ha modell erfaring, men du må være trygg på deg selv, usjenert og komfortabel med å stå foran et kamera og bli tatt bilder av. Jeg jobber med alt fra editorials til portrett, boudoir/nudes og erotica. Man er selvsagt ikke nødt til å passe i alle sjangere! Jeg søker mannlige modeller, 25 – 50-ish med normal eller god fysikk.

Jeg jobber alltid med kontrakter og for meg er det viktig at du vet hva du går til, at du tenker igjennom rekkevidden på publiserte bilder og de valgene du tar. Jeg forventer(!) en innsats utover å møte opp til shoots til avtalt tid. Du må ha lyst til å være med å lage gode bilder!

Mitt ønske er å finne modeller jeg kan samarbeide med over tid. Det gir etter min erfaring de beste bildene når man kjenner hverandre, arbeidsrutiner og “flow” i hele prosessen rundt en shoot. Jeg søker primært modeller i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold & Telemark. Om du er bosatt andre steder er ikke det nødvendigvis noe som stopper mulighetene, men krever litt mer i planleggingen. Å melde interesse i dette skjemaet er selvsagt gratis og ikke bindene på noe vis. Du kan også sende meg en mail på mail(@)larsulriksen.com

LarsUlriksen.com
LarsUlriksen.com

JEG JOBBER ALLTID MED KONTRAKTER SOM REGULERER BRUK AV BILDENE MINE. UTEN UNNTAK ER FØRSTE SHOOT EN TFP FØR EVT. BETALTE SHOOTS OG OPPDRAG

TFP står for Trade For Prints (digitale filer). En TFP-shoot går i begges favør og er et samarbeid regulert i en TFP kontrakt som gir begge bruksrett av bildene innenfor de rammene som er avtalt i kontrakten. Som modell kan du ikke bruke disse kommersielt, men fritt bruke de i egen profilering, sosiale profiler, blogger, portfolio osv. At vi jobber godt sammen og at begge er fornøyd med resultatene er avgjørende. Det er også grunnen til at jeg alltid gjør en TFP shoot / test-shoot før man rigger en stor shoot og legger for mye tid og arbeid i et samarbeid som ikke innfrir til forventningene.

Om begge ønsker det og en TFP-shoot har gitt mersmak for et samarbeid betaler jeg for videre shoots. På betalte shoots er det også kontrakter som gjelder (selvsagt) og en “model release” som må signeres. Jeg er ikke et byrå som formidler oppdrag og modeller mot andre, men bruker mitt eget nettverk av modeller og samarbeidspartnere i egne shoots og de oppdrag som jeg gjør kommersiellt.

Registrer deg som innteressert i å være modell i prosjektene mine

Alle henvendelser behandles konfidensiellt. Å melde interesse i dette skjemaet er selvsagt gratis og ikke bindene på noe vis. Du kan også sende meg en mail på mail(@)larsulriksen.com

Du kan velge å være anonym og ikke gjennkjennbar i bilder osv. Det er ikke mulig å være anonym ovenfor meg som fotograf. Jeg besvarer ikke anonyme henvendelser.

Type

Anonym

© Lars Ulriksen

Facebook

@LarsUlriksenCom

Instagram

@LarsUlriksenCom

Twitter

@LarsUlriksenCom

YouTube

@LarsUlriksenCom

Pinterest

@LarsUlriksenCom