LarsUlriksen.com

Søndag og siste rest på en helg med masse kreativitet (og snø!)

Helgen nærmer seg slutten, men det er godt om tid igjen på en søndagskveld også. Her hos meg har det vært en kreativ helg, fått gjort en gjennomgang på gamle skisser og bilder og litt nærmere å publisere info på fotoprosjektene. Det har også blitt godt med tid til å få noen nye ideer ned på papiret, se netflix og alt annet som hører helgene til. 

Lørdag våknet vi til MYE snø, noen timer med snøfreser og skuffe kom man ikke unna, men det er jo deilig når man våkner til vinter! Jeg liker vinter og snø… I mangel på skikkelige vinterbilder ble det et tilfeldig valg i bildekatalogen. Nesten så jeg fortsatt kjenner olje-lukta når jeg ser det bildet. Magisk garasje hvor tiden hadde stått stille en lang, lang stund.

Pannekaker eller kjøpe-pizza?

Valgene på en søndag kan være brutalt vanskelige, jeg heller mot pannekaker, men må tenke litt til før avgjørelsen faller og middagen kan regnes som avklart. I mellomtiden kan jeg grave meg dypt i youtube, spotify og spillelister i jakten på noe som pirrer kreativiteten og flyttes over i spillelistene for kommende uke. Musikk er et must…  

 

Facebook

@LarsUlriksenCom

Instagram

@LarsUlriksenCom

Twitter

@LarsUlriksenCom

YouTube

@LarsUlriksenCom

Pinterest

@LarsUlriksenCom