LarsUlriksen.com

Tiden er moden for mannlige portrett & boudoir med en kommersiell innpakning

Trenger du noen nye profilbilder og oppdateringer til det sosiale? Da bør du lese denne bloggposten. Tidene endrer seg og det som tidligere ble sett på som en svakhet har blitt en styrke. Jeg snakker om menn som uttrykker seg, viser seg frem og føler seg bra! Menn behøver ikke lenger å være “på en bestemt måte” og en del av gårsdagens normer.

Dårlige garderobe-selfies fra treningssenteret dør ut og terskelen for å ta kontakt for en fotoshoot blir lavere og lavere. Jeg tror ArtCore prosjektet mitt brøt noen barrierer både for meg og for mange av de som fulgte prosjektet i min egen omgangskrets. Tilbakemeldingene på det jeg gjorde var stort sett positivt. Det som ofte var “Kanskje jeg skulle ha stilt som modell gitt… ” etterfulgt av en litt for lang pause og et spørrende blikk, har blitt til “Lars, jeg vil ha sånne bilder av meg selv!” når alt har kommet litt på avstand og ting har modnet.

Bilder blir en større og større del av hvordan vi kommuniserer og forholder oss til hverandre, hvordan vi treffer nye og hvordan vi møtes. Alle vil ha et bra profilbilde, se bra ut på insta eller pirre nett-flørten med noe som er litt mer spennende enn en selfie. Uten tvil har det blitt mer lov for “gutta” å ville ta seg bra ut også.

Jeg skal bygge en kommersiell portfolio

En av planene for 2022 er å jobbe litt på siden av mine egne foto-prosjekt med disse “kommersielle” bildene. Jeg snakker om bilder som ikke er rigget i et studio og en del av en shoot, men “editorials” og “hverdagsbilder”. Jeg må se om behovet er der og sjekke om jeg leser folk riktig eller om jeg er blindet av mitt eget nettverk og omgangskrets. Jeg har jo alltid søk etter mannlige modeller til prosjektene mine, men der vet jeg terskelen for mange er en del høyere for å ta kontakt og vise interesse.

For det kommersielle: Har du en times tid, ønske om noen bra bilder uten kostnad så hører jeg gjerne fra deg. Ser for meg at vi møtes ute eller inne en plass hvor du er komfortabel, uten rigging av lys og utstyr. Det skal være bilder som er “nå” og ikke en planlagt setting. Bildene tar jeg helt gratis mot at jeg kan bruke noen av de i portfolioen. Vi blir selvsagt enige om hvilke bilder som kan brukes. Det hadde passet meg supert om vi kunne få gjort det i løpet av et par ukers tid.

Nytt år, nye muligheter og nye utfordringer

På årets første dag er det sikkert mange som sitter med lange lister (akuratt som meg) med alt som skal passe inn i hverdagene. For min del er det en kabal som skal gå opp og tid, kroner og engasjement som skal fordeles på alt man har lyst til, har planer om og det man må. Den kommersielle portfolioen er en av de tingene som står høyt på min liste. Jeg ligger bak skjema når det gjelder mine egne prosjekt og ønsker, men det er vel relativt vanlig at man prioriterer sitt eget lengst ned. Det skal jeg bli bedre på…

Godt nytt og lykke til på veien inn i det nye året!

Facebook

@LarsUlriksenCom

Instagram

@LarsUlriksenCom

Twitter

@LarsUlriksenCom

YouTube

@LarsUlriksenCom

Pinterest

@LarsUlriksenCom