LarsUlriksen.com

Godt nytt og lykke til på veien inn i det nye året!

Nok et år med  lange deilige svev og selvsagt noen bratte bakker går mot slutten. Oppturer og nedturer som for de fleste andre har det også vært her hos meg. Nå har jeg pakket sammen 2021 og er relativt klar for å starte på blanke ark og ønske 2022 velkommen.

Jeg skal gjøre mye jeg ikke kan, treffe folk jeg ikke kjenner (ennå) og besøke steder jeg aldri har vært. Jeg skal skape, formidle, dele, lære og bli en bedre versjon av meg selv.

Jeg skal engasjere, inspirere og motivere. Selvsagt skal jeg også la meg selv engasjere, inspirere og motivere av de jeg møter, det jeg opplever og det jeg lærer underveis. Etterhvert som året folder seg ut forran meg skal jeg gripe de mulighetene det byr på, prøve og garantert feile noen ganger. Det er en del av spillet…

Kort oppsummert skal jeg leve og gjøre det beste ut av det. Det er åpenbart dumt å love seg selv at man skal si ja til alt, men jeg skal si ja til mye… også de tingene jeg ikke tror jeg klarer, ting jeg ikke tør og det som virker helt umulig. Godt nytt år folkens!

Facebook

@LarsUlriksenCom

Instagram

@LarsUlriksenCom

Twitter

@LarsUlriksenCom

YouTube

@LarsUlriksenCom

Pinterest

@LarsUlriksenCom