LarsUlriksen.com

Helgetur til Gautefall, god mat, godt selskap og digg leilighet

Det er deilig å komme seg litt ut og bort fra hverdagene når det er mye jobbing og dagene blir lange og like. Et lite pusterom med fine turer, god mat, hyggelig selskap og en overaskende bra leilighet på Gautefall frister til gjentakelse.

Turen gikk til Kragerø på Torsdagen med avreise videre opp til Gautefall på Fredag morgen. En etterlengtet avkobling fra hektiske uker og hverdager som er preget av kontorjobbing og mye skjermtid. Full bil med 3 hunder og to pers, på vei mot Gautefall og en leilighet via booking.com på menyen. Pissepause og mat-shopping i Drangedal før vi hentet nøkkel, sengetøy og håndklær på innsjekkingen.

Det er ikke første gang vi reiser sammen og med både lange og korte turer i loggen går det meste mellom oss på auto. Vi har nok falt inn i “gammelt ektepar” kategorien, noe som er veldig bra når det skal slappes av og helgen skal nytes! Vi er tidlig på Gautefall og det er duket for en liten tur med hundene så snart bilen er tømt og kjøleskapet fylt til randen med god mat. Litt smågodt og “høy-carbo” havnet også i handlekurven ser det ut til… Uffda!

LarsUlriksen.com

Fine fjellturer, sofa-heng, netflix og alt for mye mat. Det er sånn det skal være når man er på denne typen “get-away” fra hverdagene!

Fredag ble som forventet fin og helt uten stress, et par korte turer med hundene i området og en deilig middag som vi var enige om var vel fortjent. Hygge-prat om alt mellom himmel og jord, noen timer tv-titting og relativt tidlig i seng med planer om en litt lenger tur ut i fjellet på Lørdagen. Som dere ser på bildene så hadde vi strålende vær på Lørdag. Usikkert hvem som kosa seg mest av bikkja eller meg =) Digger å reise bort som dette, uten større planer enn å ha det bra og komme seg litt unna hverdagene… SUPER bonus er jo at det nærmer seg bursdagen min og denne turen har jeg blitt spandert på. Takk for turen!

LarsUlriksen.com

Overaskende digg leilighet!

De fleste som har booket noe via nett har vel gått på en liten “smell” hvor leiligheten på bildene ikke helt reflekterer det man ser når man sjekker inn. Med tanke på at vi kom med 3 hunder og bildene på booking var “helt ok” var overraskelsen stor når vi låste oss inn i en helt nyrenovert leilighet med standard langt over hva vi hadde forventet.

Telemark leverer som alltid og dette ble en veldig, veldig bra helg på Gautefall. We’ll be back!

Facebook

@LarsUlriksenCom

Instagram

@LarsUlriksenCom

Twitter

@LarsUlriksenCom

YouTube

@LarsUlriksenCom

Pinterest

@LarsUlriksenCom